Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2009 02:14 - Алооо, ченгесарницата!
Автор: naumova Категория: Политика   
Прочетен: 27811 Коментари: 54 Гласове:
0



То бива, бива, ама съвсем се оляхте! Раздвижихте се по терена, разшавахте се, разнасят мократа ви поръчка по студията и одимяват парцалите, изобщо оживление настана някакво нездраво. Какво става? Работите извънредно, понеже наближава денят на очакванията на демократите, че ще се случи коалиция вдясно? Или понеже на 10 март СДС с всичките си колебания ще заседава? Изнудвате за последно, внушавате (специално за скараните помежду си седесари), ровичкате в умовете и в душите на хората. Вчера, за един ден само, в едно студио на Бареков (известен с прозвището Дудука, неслучайно) само, с един събеседник Васил Филипов само , изпълнихте цялата задължителна и волна програма на комунистическата пропаганда от последните кажи-речи двайсет години насам. Ударници на труда.

Ама бива ли чак толкоз усърдни да сте, та да четете репликите от сценария заедно с указанията на поръчителите (ремарките). Не са ли ви учили режисьорите, че едни работи са за на четири очи, а други са за приказване пред публиката, така да се каже. Много шизофренично изпълнение е диалогът да тече така:

Ремарка (Филипов на глас): "Това трябва да направим една конференция и с Костов трябва да се приключи, стига е мътил умовете на хората"

Реплика (Филипов гласно): "Не, той е мургав и вероятно им е допадал, дето се вика, за някъде да го инфилтрират като водач на десницата в България"

Ремарка (Бареков на глас): "Те ще участват в бъдещото управление, най-вероятно правят голямо обединение вдясно".

Реплика (Бареков гласно): "Аз мисля, че този човек  (говори за Костов) вече трябва да отива в историята, той направи белите в държавата, каквото можа."

и т. н., и т. н. 

Всеки от говорещите в това представление говореше с поне два гласа, при това гласно и на глас. Вентрилоквизъм някакъв.  Та, искам да кажа, че се престарахте, с бутоните заиграхте и съвсем, ама съвсем се оляхте. Страх нали е, гооолям страх! Хайде, по живо по здраво, ще ви гледаме пак, хич не се и надявайте, че от отвращение ще пропуснем спектакъла. 

Послепис: Алооо, СДС-София-апарата! Вие следите ли как се разиграва ченгесарското театро (през ум не ми минава, че сте причастни) или честолюбивите помисли тъй са ви размътили главата, че малко нещо сте позаспали?




Гласувай:
0



1. tili - Не"ам думи
06.03.2009 02:22
навсякъде са плъзнали. Голямо шубе ги тресе... Има редовни ченгета по новинарските форуми и винаги са "анонимни". Тези двамата поне са смехотворни, а чичо на село и без това мазохистично си гласува за този, който ще го яхне по- добре.
цитирай
2. bimbo163 - В шизофренната ни държава оправия ...
06.03.2009 02:23
В шизофренната ни държава оправия няма!!!
Защото се управлява от шизофреници !!!
цитирай
3. naumova - Поздрави
06.03.2009 02:31
за неспящите!:)
цитирай
4. raylight - Тресе ги страх
06.03.2009 08:01
и колкото по - уплашени стават, толкова по - големи глупости ще направят, те са терористи все пак
цитирай
5. templar - глупости
06.03.2009 08:41
режисьори, кукловоди, сценаристи... на СДС да им просветне.

В.Филипов е обикновена отрепка. Най-обикновена. Точно както миришещия на чесън, бира и пот дървен философ на двойната седалка в тролей N 2 плещи за Иван Костов, който е истинския собственик на българското черноморие, точно по същия начин го плещи и Филипов.

Бареков пък е трогателно посредствено и продажно леке, което явно в момента работи за някаква кауза (Яне Янев - Напред). Прави го много убедително, като влиза в схемата на мислене на същия потен скот от по-горе, каквито обаче са 30% от жителите... т.е. предостатъчно (щото останалите 70% не са консерватори)

СДС няма нужда да ги коментирам. Там няма разум. Няма и глупост. Има селска хитрост на дребно. И никаква идея - един оглозган до колагеновите влакна апарат създава новините за СДС. Какво им е у главата на стотината хиляди гласуващи за СДС за мен е загадка.

Нищо ново и нищо драматично. Нищо общо с ченгетата. Просто обичайната патология.

цитирай
6. naumova - re: raylight Слушай, слушай
06.03.2009 08:59
какво тече по екраните тая сутрин. Те, глупостите, че ще ги правят е ясно, за това им се плаща, да го кажем цинично. Ами феодалните честолюбия, които били травмирани тежко, та им се поразмътила главата, научаваме се, какво ще ги правим? Като ги слушам какви психологии са наизвадили да се обясняват, направо си плачат за психотерапия. За има-няма три часа апаратно претупали съдбата на десницата и през цялото време много принципно страдали.
цитирай
7. naumova - re: templar
06.03.2009 09:13
Моят опит казва да не отричам очевидното в направата. Патологията е състояние, не направа. :)
цитирай
8. gantree - пфф
06.03.2009 12:04
Координирането направо избожда очите.
И мойта любимка любима Антонела продължава днес, на цяла страница в Новинар. Борислав Бориславов, Васил Филипов и Антонела Понева дават яко "Напред". А Мартин Димитров продължава да повтаря безсмислицата, че "... Знаете ли каква партия е СДС? Една демократична партия, на която винаги решенията се взимат от колективен орган ...", цитатът е от Фокус
http://focus-news.net/?id=f11460

Да им имам и демокрацията, и "колективния орган" на тези безсмислени хора.



п.п. А Темплар да си пусне коментарите, че да не идват при мен негови читатели да му предават възторжените си впечатления. От уважение към тях, а не за друго. :(
цитирай
9. raylight - Все пак смятам
06.03.2009 12:38
че Мартин Димитров не е болен човек и с взаимни компромиси ще се обединим. Ако трябва ще му пратя баба да го нахока, тя му е била учителка все пак :D
цитирай
10. naumova - Пращай баба!
06.03.2009 13:01
На Мартин ще му вземат главата като лидер, ако не прояви характер, същите момчета, на които Костов все им е виновен. "Характер" означава да се откажеш от изкуството на балансите, когато се налага.
цитирай
11. naumova - re: gan
06.03.2009 13:09
"Колективният орган" ще заседава на 10 март. Ще видим дали вярно има такова нещо като "колективен разум". :)) Надяваме се.
цитирай
12. naumova - Боре, защо си си спрял коментарите,
06.03.2009 13:13
та затрудняваш хората да си комуникират с теб?
цитирай
13. divini - само аз ли си късах нервите с
06.03.2009 13:22
Дачков и Л/Петров или както там му беше името... Докато слушах това лице на демокрацията в София (не искам да коментирам, защо лицето стана кмет на район Витоша... тоест с чии гласове, на чия партия) имах чувството, че освен всичко останало за СДС времето тече в някакви други измерения. Сладурите искали на 15 април да се проведе някакво заседание или събрание, на което да се реши с кой коалиция, кой в листа и т.н. 15 април.. дали не им е малко късно?

Но основният хит е, цитирам (по спомен): "Щом ДПС има лоби в СДС то това означава, че СДС е една желана партия".. Евала и с това, че СДС е марка, която всички искали ме доразби.. Добре, че се включи гласът на разума от Плевен, да му обясни, че това което желае СДС - София няма абсолютно никакво значение първо, защото хората вече по естествен път си работят заедно и второ, защото СДС -София е толкова политически фактор, колкото и радикалната партия на обединените картофокопачи..

Лицето л.п. съвсем спокойно заяви, че СДС-София няма проблем с ДСБ, а с Костов. Гласът от Плевен му каза, че всяка партия си решава сама за себе си и не трябва да им се бъркат..

Съжалявам, че се отклоних от темата, но още ми е бясно..

И само за последно...
http://www.2005izbori.org/results/1-23.html

http://www.2005izbori.org/results/1-24.html

http://www.2005izbori.org/results/1-25.html

http://www.bta.bg/site/izbori200510/html_20051029/22sofia_20051029.htm

http://www.izbori2007.org/results/rik_23.html

http://www.izbori2007.org/results/rik_24.html

http://www.izbori2007.org/results/rik_25.html

Поздрави и отново извинете, че се отклоних рязко..
цитирай
14. gantree - @ Валя
06.03.2009 13:47
Аз за Мартин Димитров по-добре да не казвам нищо. Вярно е, че той е най-добрият избор за СДС, но това изобщо нищо не означава. Нищо положително имам предвид, особено при конкуренцията от онзи вид, която той имаше. Да прояви характер - не си правя никакви илюзии по тоя въпрос. Някой друг ще му свърши работата. Въпросът ми беше за съвпадението, за координацията на вчерашната ченгесария, която получи естественото си продължение и с интервюто на Антонела днес. Колкото до СДС-София - жалки са тези хора, те колективно подкрепиха на изборите им човек, който цял живот е бил административен чиновник на бюджетна заплата. Нямам нищо против хората на бюджетна заплата, има прекрасни хора учени, преподаватели, историци, икономисти, прекрасни мозъци, но точно този сотировски тип чиновници нямат нищо, абсолютно нищо общо нито с тези елитни хора, нито с дясното дори само като теория. Каквото искат да решават на 10 март, отвратиха ме вече, тотално ме отвратиха. А после, защо имало радикални противници на съюза със СДС - ами ето защо. Вярно е, че позицията за нашата пълна самостоятелност понесе тежко поражение, и аз искрено стискам палци отстрани на всички вас, които се опитвате да вразумите лумпени като тези, но нека да не се забравя поне, че са скапани лумпени, които са способни да разсипят всичко читаво, което е останало в собствения им кръг, та се пресягат сега и извън кръга си, ситнейки глупост след глупост. "Колективен разум" - как ли пък не! Лумпени, почти единодушно гласуваха за Сотиров всичките тия ненормалници от софийските гета тип "шести картофен пояс".
цитирай
15. naumova - re: divini Ако това ще те окуражи, и аз ги гледах
06.03.2009 13:47
Първо гледах Дудука, който повтори "новинката" от вчера и се удиви театрално защо Костов реагира остро. После гледах етюда с дълбоките преживявания на СДС-София-апарата. После чух как цитират Сотиров, че не в листите, ами в политиката не трябва да бъде Костов. (Тази мисъл ще да му се е родила от загриженост за дясното). В тази поредност. :))
цитирай
16. divini - Иван Сотиров и мисъл...
06.03.2009 14:01
ех, колко чудеса има по този свят..
Но имам един въпрос към СДС, който зададох и не получих задоволителен отговор, а именно: "Ще допусненте ли лица принадлежали и/ли сътрудничили на КДС?" отг. "Тях по закон ги оповестяваме".. Ама едно да ги оповестиш друго е да ги отстраниш..

Ган,

СДС София не е фактор... а и както са го подкарали няма и да станат.. Тях вече и по страната сдсарите не могат да ги търпят.. а на СДС, ако можем да говорим за сила, силата е по страната - не София..

Поздрави
цитирай
17. naumova - Gan!
06.03.2009 14:03
Ще почакаме още малко.Търпението е политическа добродетел :))) Все си го повтарям, да не го забравя.
цитирай
18. templar - коментарите ги спрях
06.03.2009 14:35
за да се боря с пристрастяването и засега като че ли успявам. Като знам, че не могат да ми пишат, се сдържам да не надничам. Всъщност това е политически коректната причина. А другата е, че коментарите в blog.bg се изродиха в чудовищни простотии, както преди това стана с democrati.org, още по-преди това с mediapool-Форума и т.н.

А сега като пльосна нещо и си представя дежурните глупци как вопият да ме оплюят а не могат - мед ми капе...

А вас тук си ви знам - и кое ще ви хареса, и за кое ще спорим, и с какви аргументи...

Мислех като цяло да забегна, но засега съм наложил "предпазна клауза" само върху коментарите,

P.S. Мария да започне да пише, че го прави добре, а ще загуби тренинг. Работата не е заек да избяга.
И последно - СДС-София - в момента се чудя дали бих имал сили да се изправя не една сцена с тях и да махам бавничко с карамфил в ръка, скандирайки "Единство"... Верно, че мать родина зовет...ама все пак...
цитирай
19. naumova - Брей пък, знаел си ни!
06.03.2009 14:38
Може пък с нещо да те изненадаме. :)))
цитирай
20. luben - От доста
06.03.2009 15:18
време не гледам ни Бареков ни други - преди години установих, че всичко, дето къса нерви и дрънка глупости трябва да се игнорира. Единствено чувам някои неща, когато други в къщи са пуснали телевизор и по някакви причини трябва да съм в същото помещение ;). Апропо, не знаех че този е Дудука - и така и така съм написал нещо - и да попитам - щото той дудне или по друга причина? Скучен ми е Бареков и като всички скучни (като е известно какво ще каже или какви подходи ще използва) е игнориран.
цитирай
21. templar - когато
06.03.2009 15:32
достатъчно дълго седиш до някого в окопа, идва един момент, в който няма смисъл да си говорите. Просто всеки се гледа през амбразурката "иде ли" и пуши "шофьорската" (с палец и показалец) Знаеш кой е силен на покер, кой го няма в барбута и кой е ходил до селото да краде кокошка... :)))
цитирай
22. gantree - @
06.03.2009 15:35
@ divini
Да, знам, не са "фактор", не бяха и като ни скроиха шапката на местните избори, въобще не ги превъзнасям, и абсолютно не ме интересуват тия политически боклуци. Проблемът не са те, а че явно, очевидно няма кой да ги прочисти до дъно.

@ Валя
Е да, търпение :)) Стоя и аз на брега на реката, и чакам да минат труповете, както минаха тия на Стоянов и Юруков.

@ templar
Темпларе, пускай коментарите и не философствай. Щял да се бори с пристрастяването и чак бил успявал, хахах. Знам ги аз тия загубени битки. Обречен си на провал, така че - пускай коментарите. Не всички са изроди и ти не си го изкарвай на хора, на които не бива. Писало е човечето при мен коментар, на последния ми постинг, защото знае, че може и да го видиш, и дано го видиш, а той седнал да се бори.
цитирай
23. templar - Гантри,
06.03.2009 15:42
В момента чета "Майстора и Маргарита". Аз съм културен русофил, православен фундаменталист, политически русо-реалист и любител на буквичките.

И не върви и не върви. А десетки хора, за които имам високо мнение се кълнат че това е най-мъдрата книга на света, откровение, вяра, антикомунизъм и талант събрани в едно. А на мен ми е по-бозаво и от "Властелина"...

Не за пръв път се чудя, дали съм прекалено умен, или прекалено тъп...
цитирай
24. gantree - @ templar
06.03.2009 16:11
Не сменяй темата, ами отивай и пускай коментарите.
Бори се с пристрастяването по друг начин.
А като ще повдигаш въпроса с четенето, в момента чета две неща едновременно, едното е "... Обама" на Фредосо, а другото е това:
http://knigabg.com/index.php?page=book&id=16858
Препоръчвам и двете, в качеството ми на некултурен русофоб, политически утопист и еретиколюб.

\m/
цитирай
25. анонимен - Бавенето и баламосването
06.03.2009 17:31
Първо, СДС не може да е „марка“ отделно от Иван Костов и неговото управление 1997/2001 и „мощността“ на СДС-София е ясна от изборните резултати отдавна.

НО ВТОРО,

СДС вече пре.ба няколко избора в дясно в полза на организираната престъпност и клиентелисткия й антураж. Започвам с изборите в София (два пъти) и завършвам с изборите за президент и европарламент. Навсякъде СДС не игра за десния избирател, дори не игра и за себе си. Игра за други партии!

Г-жо Наумова,

Искам да попитам кой от ДСБ ще поеме политическата отговорност, ако ДСБ и СДС се обединят за изборите и след това СДС започне да прави симулации. Ако СДС заиграе по същия начин в София, където автентичните десни имат електорален потенциал, то ще провалят и тези избори!

Питам кой от ДСБ ще понесе политическата отговорност за това? А кой от ДСБ носи отговорността за забавянето на началото на предизборната кампания?
цитирай
26. templar - госпожо Наумова
06.03.2009 18:44
сега видяхте ли защо забраних коментарите?

Аньо, никой в ДСБ! Защото ДСБ е адекватно и ясно от много отдавна. Онези които се мотат и осират са СДС. Така че за всички издънки ще носят отговорност те.

А ДСБ просто няма избор, освен да ги чака, защото самостоятелно дори и да влезе (в което се съмнявам) няма да може да направи нищо. Очевадно прости неща, без никакво място за нюанси и локуми.
цитирай
27. анонимен - @templar
06.03.2009 21:45
Не съм съгласен, именно защото има принципност в ДСБ и за жалост НЕПРЕКЪСНАТО напоследък саботиране от страна на ръководството на СДС-София. Пояснявам - не на електорати, а на ръководството, и то основно в столицата.

А що се отнася до презумпцията, че ДСБ дори и да влязат, ще са малки - това просто е смешно :)
ДСБ загуби политически позиции в София, откакто участва в общи листи със СДС! За първи път самостоятелно, отделно от СДС, през 2005 година в София гласоподаването е най-малко 2:1 в полза на ДСБ.

Не мога да приема тезата ви, че една предизборна коалиция ще е по-добре от самостоятелно явяване, ако политическото говорене вътре в коалицията продължи да е такова, каквото гледаме последните няколко дни.
цитирай
28. dagma - @templar23
06.03.2009 21:51
"Десетките хора" за които говориш издевателстват над егото ти. "Майсторът и Маргарита" прилича на опит за преразказ на Евангелието от някой в наркотичен транс. Тя е попаднала в пародията Голямо четене, но и аз не успях да я оценя.
Твърди се, че романът е написан по поръка на Сталин, който въпреки че наричал Булгаков "контрареволюционер", харесвал много пиесите му и отвлечената му философия. Самият Сталин казвал, че в Баку бил "подмайстор", а в Петербург станал "Майстор". Кой знае, може би Воланд е той.

Г-жо Наумова, извинете за отклонението. Чета Ви с удоволствие!
цитирай
29. naumova - re: luben
06.03.2009 22:04
Сега се прибирам от клуб "След Четвъртък", та сега отговарям. "Дудук", защото свири на този инструмент в обкръжението на разголена чалга - документирано в клипче, което вероятно още може да се намери в мрежата. Майстор на свирката, един вид, много му приляга. :)))
цитирай
30. templar - dagma, благодаря
06.03.2009 22:15
Значи нещо като "Библията, преразказана от Пърл Бък", по която се захласваха едно време.

Хубав език, много колоритен разказ в частта за Пилат, но паралелните съветски фантасмагории са като писани от друсан с терпентин съветски евреин - правозащитник, преминал през дълъг принудителен престой в сталинска психоклиника...
цитирай
31. smani - Извинявам се, обаче не можах да п...
06.03.2009 22:35
Извинявам се, обаче не можах да прочета нито постинга, нито коментарите. А от снощи съм се насочил към тази публикация. Утре ще я прочета.
цитирай
32. smani - Може ли по-едър шрифт моля.
06.03.2009 22:37
Може ли по-едър шрифт моля.
цитирай
33. naumova - re: анонимен
06.03.2009 22:59
Познавам този тип говорене. Презумпция за вина и провал преди да се е осъществило политическото действие, за да бъде преценена неговата адекватност (или неадекватност). Същата може да бъде приложена към всяка хипотетична ситуация. Например така: кой ще поеме отговорността, ако се провалите, защото сте/не сте със СДС и разочаровате десния избирател. Единственото, което може да се знае днес с висока степен на сигурност, са очакванията на мнозинството на десните избиратели. Знае се, също така, че, за да бъде съставено дясноцентристко правителство, трябва да има достатъчно представителство вдясно, каквото една коалиция би осигурила. Иначе остава вариантът ГЕРБ+БСП, напълно неприемлив за нас.
За СДС само ще кажа, че в София настроенията, диктувани от апарата, не са настроенията на всички организации в страната и в никакъв случай не са настроенията на редовите седесари. Предстои да видим какво ще се случи при челния сблъсък, който се задава там. Позициите са оголени до крайност. Или ще победят тези, които искат коалиция с ДСБ, зачитаща автономията на двете партии (следователно, тези, които няма да саботират кампанията); или ще надделеят лобитата на ДПС и софийските тарикати (тези, които биха саботирали кампанията) и тогава не виждам как би се осъществила коалиция. Мисля, че е напълно ясно.


цитирай
34. dagma - templar
06.03.2009 23:15
Я "Библията, преразказана от Пърл Бък", я нещо застояло на рафта "Мистерии, загадки и езотерика" :)

Пилат май беше според Булгаков самотен и симпатичен.
Впрочем мисля, че точно тези фантасмагории, които се представят за сатира на московското литературно общество, дават популярността на романа.
Но откъдето да го погледна, си е една мрачна и неясна мистика.
цитирай
35. naumova - А, Боре,
06.03.2009 23:18
Не схванах защо четеш "Майстора и Маргарита"? Много снобарско, според соцпредставите за "хай". Абсолютно съм съгласна с dagma. Чети "Фауст" - там си има и алхимичен "майстор",и "Маргарита", и Сатаната си е истинска работа. :)))
цитирай
36. naumova - re: dagma
06.03.2009 23:24
Помня, че харесвах римския прокуратор. :))
цитирай
37. gantree - анонимен 25
07.03.2009 00:19
Чудно ми е пък на мен кой ще поеме политическата отговорност, ако утре случайно срещна Иван Сотиров, а той се спъне, падне и си ожули носа няколко пъти по тротоара.
цитирай
38. templar - gan, ако го срещнеш този Митко Палаузов
07.03.2009 00:28
Моля те вземи му старата кожена чанта, която навсякъде мъкне и я изсипи от високо. Ще се разхвърчат пожълтели изрезки от вестник Анти - 90-91-ва година, лепенки с лъвче на СДС, значки на Републиканската партия (беше и лидер по едно време), календарчета с Н.В. и семейството му и изобщо цял музей на революционната бдителност.

Валя, не знам защо я чета. Има в Мечо Пух една реплика "И ние значи като всички!" ... някакви уж умни мои приятели, хора от добри семейства...не просто я харесват, а просто примират. И аз реших, че мога да оставя за малко спомените на Пандели Кисимов за пътуването му до Божи гроб като дете, заедно със семейството и да мина към "голямата класика"...
цитирай
39. raylight - Като говорим за четене и за снобизъм
07.03.2009 09:50
все си мисля, че в четенето не може да си сноб, освен ако не четеш Галоа, Гьодел, Гаус, Герстекер или нещо подобно. Аз затова чета според собствените си съвети :))

Темпларе:

Един блог се състои от 50% писане и 50% слушане на обратната връзка. В момента си без обратната връзка, а управлението в отворен контур е ляво ;) Твоят блог сега е вестник - един от най - добрите вестници, които съм чел, но все пак вестник. Що се отнася до коментарите - аз получих и заплахи, но си ги изтрих за по 1 сек.

Между другото в настройки можеш да разрешиш коментари само от регистрирани потребители :)
цитирай
40. dagma - @naumova
07.03.2009 21:34
И аз така :) Как иначе - Пилат и дявола са най-интересните, както ги наричахме "многопластови" образи. Булгаков е развихрял въображението си върху Новозаветните събития по един доста кощунствен начин.

Изисква смелост да се коментира литература точно във Вашия блог :))
Поздрави
цитирай
41. naumova - re:dagma
08.03.2009 01:57
Отдавна съм само смирен чирак. :)) Поздрави! Валя
цитирай
42. luben - :))) Оргинално!
08.03.2009 12:04
(обяснението за Дудука). Поздрави!!!

И ако/който празнува (щото аз никого не поздравих до преди 25 мин и ми мляха сол на главата ... дребна, но българска ;))) ) - честито - важното е да има хубави емоции.
цитирай
43. анонимен - г-жо Наумова,
08.03.2009 18:23
Благодаря ви за изчерпателния отговор.

Благодаря и за днешния отговор от ръководството на Софийската организация на Демократи за силна България.

Мисля, че това, което се направи днес, е правилно!
цитирай
44. naumova - re: luben
08.03.2009 23:33
Благодаря!
цитирай
45. naumova - re: анонимен
08.03.2009 23:35
И аз мисля така.:)
цитирай
46. анонимен - xEhaMPWpFVMYj
24.05.2011 21:55
More posts of this qaulity. Not the usual c***, please
цитирай
47. анонимен - ATbTxskiRu
25.05.2011 03:22
BION I'm imrpessed! Cool post!
цитирай
48. анонимен - UWaheiXlu
25.05.2011 14:11
IPtG7h <a href="http://gjzvzhzikmxc.com/">gjzvzhzikmxc</a>
цитирай
49. анонимен - yBtjYQqxSrK
25.05.2011 14:58
GzPyZS <a href="http://vntfmubqzmej.com/">vntfmubqzmej</a>
цитирай
50. анонимен - YYNDXVSIWL
25.05.2011 19:15
oPHopg , [url=http://gscnerkrfegw.com/]gscnerkrfegw[/url], [link=http://jylywpdjegdg.com/]jylywpdjegdg[/link], http://edjsyxjcrnpi.com/
цитирай
51. анонимен - LftoqYvwNYo
25.05.2011 20:10
hPBog8 , [url=http://jmkoivhzfuvp.com/]jmkoivhzfuvp[/url], [link=http://qgbcolhuayvi.com/]qgbcolhuayvi[/link], http://fagkxwolbgot.com/
цитирай
52. анонимен - bxJZjjzM
28.05.2011 14:32
CXf7Ru <a href="http://fbgnvzenbxdk.com/">fbgnvzenbxdk</a>
цитирай
53. анонимен - xhlCWyjhWK
28.05.2011 17:32
wjGL18 <a href="http://kpduqmaepxlg.com/">kpduqmaepxlg</a>
цитирай
54. анонимен - sETcYqOmGIO
31.05.2011 19:07
HImWFI , [url=http://sfgkvjrzbssy.com/]sfgkvjrzbssy[/url], [link=http://hvdkpdafkuew.com/]hvdkpdafkuew[/link], http://pljijpuzrrnv.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: naumova
Категория: Политика
Прочетен: 338776
Постинги: 26
Коментари: 643
Гласове: 1259
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол